(4.3 / 5) 160

LeidenGoudsbloem 6€ 745.000,- k.k.

Bezichtiging aanvragen

Beschrijving

Aan een rustig autoluw plein in de Merenwijk ligt deze ruime en degelijk gebouwde twee-onder-één kapwoning op groot perceel van 298m2 eigen grond. De woning heeft een gebruiksoppervlakte wonen van 154m2 en maar liefst vijf slaapkamers. Voor de woning is er parkeergelegenheid op eigen terrein met carport. Aan de achterzijde van de woning is er een breed uitlopende achtertuin op het westen. Deze tuin is onder architectuur aangelegd en grenst aan het “wijkpark” met diverse recreatievoorzieningen waaronder een kinderboerderij. Winkelcentrum De Kopermolen is op loopafstand. Het centrum van Leiden ligt op fietsafstand.
De woning verkeert in goede staat van onderhoud en is behoudens eigen smaak en wensen zo te betrekken. Wanden en plafonds zijn gestuct, volledig voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas, luxe en hoogwaardige Bulthaup-keuken met apparatuur.

Verkopers aan het woord:
Mijn man Maarten en ik zijn acht jaar geleden naar Leiden verhuisd vanuit België, waar we 20 jaar woonden. Nu verhuizen we terug naar de zuiderburen, voornamelijk vanwege onze kinderen, die nog altijd in Antwerpen wonen. Wij vonden de enorme ruimte in dit huis en de grote tuin erg aantrekkelijk.
We hebben met veel plezier in de Merenwijk gewoond, vooral omdat het zo’n groene wijk is en kinderen (en onze hond) er vrij kunnen rondlopen. Met de directe buren op het plein hebben wij een prima contact; men is erg vriendelijk en hulpvaardig. Ook de nabijheid van winkels en medische voorzieningen, vonden wij bijzonder praktisch en aangenaam. Daarnaast ligt het huis direct aan het wijkpark en de kinderboerderij, op fietsafstand van het centrum en een halfuurtje van zee. We hopen dat de volgende bewoners dit huis met evenveel plezier zullen bewonen, als wij in deze woning hebben gewoond.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Entree woning. Hal met garderobe en toilet met fontein. De berging aan de voorzijde is zowel vanaf buiten als vanuit de hal te bereiken is. Aan de voorzijde van de woning ligt de royale woonkeuken met voldoende ruimte voor het plaatsen van een eettafel. Verder is er veel kastruimte waaronder ook een trapkast. De Bulthaup keuken is erg luxe voorzien van de volgende apparatuur: 5-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, stoomoven, bakoven, Quooker, veel kastruimte en groot aanrechtblad. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de zithoek met open haard en openslaande deuren naar de tuin. De gehele begane grondvloer is voorzien van een gebruiksvriendelijke pvc-vloer wat deze woonlaag een moderne en stoere uitstraling geeft.

Eerste verdieping:
Royale overloop met aan de achterzijde twee ruime slaapkamers waarvan 1 met balkon. De ouderslaapkamer ligt aan de voorzijde en heeft een vaste kast. De badkamer bevindt zich eveneens aan de voorzijde en deze is voorzien van een ligbad, inloopdouche, tweede toilet en dubbele wastafel. De badkamervloer is van granito.

Tweede verdieping:
Aan de voorzijde bevindt zich een grote bergruimte. Overloop met vaste kast met daarin ook de opstelling van de cv-ketel. Verder zijn hier nog de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Aan de voorzijde ligt de vierde slaapkamer met dakkapel. Aan de achterzijde ligt slaapkamer vijf met wastafel en tuimelraam.

Tuin:
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de voortuin met carport. De berging en meterkast zijn vanaf buiten te bereiken. Via een poortdeur is de zijtuin te bereiken met overkapping voor fietsen. Aan de achterzijde ligt de onder architectuur aangelegde achtertuin (west) met een fraaie afwisseling tussen bestrating en groen. Een ruimtelijke tuin waar heerlijk in de zon kan worden gezeten op de verschillende terrassen. De tuin heeft vrij zicht richting het wijkpark wat een open karakter geeft aan de tuin.

Overige informatie:
– Gebruiksoppervlakte wonen van 153.9 m2
– Overige inpandige ruimte: 7.1 m2
– Gebouw gebonden buitenruimte: 14.3 m2
– Externe bergruimte 4.5m2
– Inhoud: 546.2 m3
– Perceeloppervlak 298m2 (eigen grond)
– Bouwjaar: 1976
– Warm water en verwarming middels een Remeha HR-combiketel bouwjaar 2020
– Elektrische installatie: 9 groepen en 3 aardlekschakelaars
– Geheel voorzien van dubbel glas, dak- en vloerisolatie

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Goudsbloem
Huisnummer
6
Postcode
2317 KZ
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 745.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 4.838
Status
Te koop
Aangeboden sinds
1 week
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1976

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
154 m²
Perceeloppervlakte
298 m²
Inhoud
546 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Aantal kamers
6 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 ligbad, 1 douche, 1 toilet

Energie

Energieklasse
C
Einddatum energielabel
11-10-2034
Isolatie
dakisolatie, vloer, dubbel glas, HR-glas
Type ketel
HR-combiketel
Boiler jaar
2020
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk, open ligging, beschutte ligging
Tuintypen
achtertuin, voortuin, zijtuin
Achtertuin
210 m²
Tuin
west

Bezichtiging aanvragen

×

Afspraak Woning