(4.3 / 5) 160

HUIS VERHUREN

GRATIS WAARDEBEPALING!

Je bent eigenaar van een woning en zoekt naar een betrouwbare partner voor de verhuur van jouw woning in Leiden of in de omgeving? Je bent op zoek naar een verhuurbemiddelaar met een overzichtelijk aanbod van woningen zodat ook jouw woning goed opvalt? Je zoekt een verhuurbemiddelaar met voldoende ervaring? Dan ben je bij Hypodomus Rijnbeek & Den Elsen aan het juiste adres, Hypodomus Rijnbeek & Den Elsen is namelijk dé verhuurmakelaar van Leiden.

Wat kun je verwachten van een verhuurmakelaar?

Als jouw verhuurmakelaar begeleiden we je optimaal bij het verhuren van jouw woning. We zorgen voor een goede presentatie, berekenen de huurprijs, de courantheid, verzorgen alle bezichtigingen en gaan op zoek naar een goede en kredietwaardige huurder.

Naast deze complete begeleiding regelen wij ook:

  • Marketing: Jouw appartement, huis of villa brengen wij zeer actief en breed onder de aandacht van potentiële huurkandidaten. Individuele expats, relocation specialisten, bedrijven, collega-bemiddelaars en -makelaars ontvangen onze presentatie en worden uitgenodigd een bezichtiging aan te vragen;
  • Bezichtiging: Iedere serieuze huur kandidaat wordt op zo kort mogelijke termijn de gelegenheid geboden jouw huis of appartement te komen bezichtigen.;
  • Opstellen van verhuurcontracten en algemene voorwaarden in Nederlands en Engels;
  • Incasseren van de eerste huurbetaling en borg;
  • Verrichten van de begin- en eindinspectie;
  • Begeleiding tijdens de verhuurperiode.
NEEM CONTACT OP

Waarom kiezen voor Hypodomus Rijnbeek & Den Elsen?

Met de keuze voor ons NVM makelaarskantoor ben je zeker van je zaak. De Nederlandse Vereniging van Makelaars is de grootste brancheorganisatie van Nederland op het gebied van onroerend goed. Het feit dat je een NVM-makelaar inschakelt bij de verhuur van een woning, geeft aan dat je de huur niet aan een willekeurige makelaar overlaat. Je kiest voor kwaliteit boven kwantiteit en bovenal voor persoonlijke aandacht, bij Hypodomus Rijnbeek & Den Elsen staan mensen namelijk centraal. Ook onze verkoopmakelaars en aankoopmakelaars zijn aangesloten bij de NVM, dus kennis en kunde gegarandeerd!

Team_Hypodomus_Makelaar_Leiden

Waar kunnen geïnteresseerden jouw woning vinden?

Pararius
Met 1.000.000 bezoekers per maand is Pararius.nl dé site voor de verhuur van woningen. Door Hypodomus Rijnbeek & Den Elsen wordt de woning prominent op Pararius weergegeven. Vanaf Pararius wordt de woning doorgelinkt naar zo’n twintig andere websites, daardoor benutten wij alle mogelijkheden om jouw woning letterlijk en figuurlijk op de kaart te zetten. 

Funda
Voor de verhuur van je woning is Funda, met dagelijks 350.000 bezoekers, een belangrijk instrument. Echter, op Funda staan nog 260.000 andere makelaars. Bij Hypodomus Rijnbeek & Den Elsen weten wij de woning hoger in de zoekresultaten te krijgen. Op Funda geldt namelijk: hoe completer een woning gepresenteerd wordt, hoe hoger deze wordt weergegeven. Wij zorgen ervoor dat we de kwaliteit van het aanbieden van de woningen hoog houden waardoor we dus ook hoger weergegeven worden.

NEEM CONTACT OP

Adverteren op Google, Facebook en Instagram voor jouw huis

Hypodomus Rijnbeek & Den Elsen biedt de mogelijkheid een doelgroep analyse uit te voeren voor de woning. Met deze informatie kunnen we de gewenste rechtstreeks via Facebook, Instagram en Google benaderen. Daarnaast is het mogelijk om de woning voor korte tijd bovenaan de resultatenlijst te plaatsen door middel van advertentiepakketten. 

Voor uitgebreide informatie en vragen over het verhuurproces kun je uiteraard met ons contact opnemen of vul het formulier hiernaast in en wij nemen contact met je op.

NEEM CONTACT OP

Veelgestelde vragen

Waar moet je als verhuurder op letten bij het verhuren van een huis?
De termijn is bepalend voor het verhuren van een huis, wil je de woning bijvoorbeeld voor de korte of lange termijn verhuren. De kosten zijn belangrijk, zoals; gas, water en licht, servicekosten, VvE etc. Wat ook nog een belangrijk aspect is behalve de termijn en kosten is ook of je de woning gestoffeerd of gemeubileerd, dat geeft namelijk andere mogelijkheden.

Zijn de kandidaten die uiteindelijk het huis gaan bewonen uitvoerig gescreend?
Alle kandidaten worden uitvoerig gescand, niet alleen op financieel gebied maar ook bijvoorbeeld wat de toekomstige huurder voor relatie had met zijn of haar vorige verhuurder. Een kandidaat wordt dus gescreend op financieel gebied, relatie tot vorige verhuurder (verhuurdersverklaring) en huidige dienstverband werkgever (werkgeversverklaring). Daardoor hebben we een zo compleet mogelijk beeld van de kandidaat en proberen we moeilijkheden te voorkomen.

Wat zijn de kosten van het verhuren van mijn huis?
De kosten bedragen één maandelijkse huur inclusief BTW, exclusief beheerderskosten en opstartkosten voor onder andere foto’s, plattegronden, energielabels, etc. We komen er graag samen uit.

Is er een minimale verhuurperiode?
Afhankelijk van de keuze voor lange of korte verhuur. De makelaar komt graag langs voor een vrijblijvend gesprek om alle opties te bespreken.

Zitten er regels aan verbonden om een huis te verhuren?
Absoluut! Bijvoorbeeld als het gaat om een eigen woning (hoofdverblijf) en er rust een hypotheek op de woning. In de meeste gevallen is er toestemming nodig van de bank. Maar ook als het gaat om een appartement, kan er toestemming vereist zijn van een Vereniging van Eigenaren.

Is er in Leiden en omgeving veel vraag naar huurwoningen?
Leiden is een universitaire stad, waar ook veel expats werkzaam zijn, daardoor is het altijd een populaire stad. Maar Leiden blijft altijd populair, of er nou overschot of krapte op de woningmarkt is, bij hoge of lage hypotheekrente, bij elke situatie kan een huurwoning een goede oplossing zijn.

NEEM CONTACT OP