(4.3 / 5) 160

Gratis online waardebepaling

Bereken direct de waarde van jouw woning

Met de gratis online rekentool weet je binnen enkele minuten welke waarde jouw woning vertegenwoordigt. Binnen vijf minuten ontvang je in jouw e-mail een waarde indicatie van jouw woning. We checken de benodigde informatie van jouw huis zoals bouwjaar, type woning, woon- en perceeloppervlakte. Die informatie vergelijken we met cijfers van de gemeente en verkoopprijzen van woningen bij jou in de buurt.

Met de online waarde indicatie kun je beter inschatten of het nu slim is om jouw huis te verkopen en welke verkoopprijs je kan verwachten.

Wil je binnen vijf minuten weten wat de waarde van jouw woning is?

Doe de gratis online waardebepaling

De voordelen van een waardebepaling op een rij

✓ Krijg een beeld van wat jouw woning waard is door middel van een inschatting.
✓ Binnen enkele stappen zit de inschatting in jouw mailbox.
✓ Beoordeel alleen of samen met ons of dit het juiste moment is om jouw woning te verkopen.
✓ De nieuwsgierigheid is hierna weg en je bent meer te weten gekomen over jouw huis.

Online waarde indicatie van jouw woning

Overweeg jij je huis te verkopen? Door onze online waarde-indicatie kun je inschatting maken wat jouw woning in de huidige markt waard is. Zo kun je de beslissing maken of dit een goed moment is om jouw huis te verkopen en heb je een indicatie van de verkoopprijs die je kunt verwachten. Wil je precies weten wat je huis kan opbrengen bij de verkoop en meer weten over onze verkoopstrategie? Neem dan contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen. Onze makelaar komt dan bij je langs en vertelt je graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Wat is het verschil met een taxatie?

Een waardebepaling is geen taxatie. Een taxatie is een uitgebreid rapport dat wordt opgesteld wanneer er bijvoorbeeld een hypotheek aangevraagd gaat worden. Bij een taxatie wordt tevens de marktwaarde van de woning vastgesteld. Een waardebepaling doen wij vrijblijvend, maar aan een taxatie zijn kosten verbonden. Dit heeft ermee te maken dat wij bij een taxatie altijd een gevalideerd rapport opstellen en verplicht zijn om de waarde door een externe partij te laten valideren. Bij Hypodomus Rijnbeek & Den Elsen kun je voor zowel vrijblijvende waardebepalingen als voor gevalideerde taxaties terecht.

Wat is een waarde-indicatie?

Een waarde-indicatie is een schatting van de marktwaarde van je huis. Wat je er uiteindelijk voor krijgt, hangt af van de overeenkomst die je met de koper sluit. Hypodomus Rijnbeek & Den Elsen kent de woningmarkt in Leiden en omgeving als geen ander. Als NVM-makelaar kunnen wij je dus een reële waardebepaling voor jouw woning geven.

Het stappenplan

1.Klik op de button hieronder of op de knop ‘doe de gratis online waardebepaling’.
2.Vul de stappen in zoals het invullen van de postcode en aantal vierkante meters.
3.Vergelijk jouw woning met die van andere voor een compleet beeld.
4.Klik op versturen en jouw waardebepaling wordt verstuurd per e-mail.