(4.3 / 5) 160

Huis kopen in Leiden en omgeving?

Hypodomus is jouw aankoopmakelaar

In de huidige woningmarkt is een aankoopmakelaar geen overbodige luxe. Het kopen van een woning is een ontzettend spannend traject, zeker als het je eerste koophuis betreft. Ben je op zoek naar een aankoopmakelaar in Leiden en omgeving? Wij zijn specialist in de regio en gaan graag samen met jou op zoek naar je droomhuis.

In deze roerige markt is een aankoopmakelaar aan te raden. Zo kunnen we vragen als “wat moet ik bieden?”, “zien we nog zaken over het hoofd?” en “hoe is de buurt?” eenvoudig beantwoorden. Een huis koop je voor vele jaren, dus een gedegen en betaalbaar advies is in dit geval zeker van toegevoegde waarde als je het ons vraagt. Graag kijken we samen met jou wat we voor je kunnen betekenen. Een oriënterend gesprek op ons kantoor is vanzelfsprekend gratis en geheel vrijblijvend.

NEEM CONTACT OP
Logo_Vastgoedcert_Makelaar
Funda_logo
Logo_NVM_makelaar

Wat kun je verwachten van een aankoopmakelaar?

Als jouw aankoopmakelaar begeleiden we je optimaal bij het zoeken van je droomhuis. We gaan mee naar alle bezichtigingen en beoordelen de woning, de waarde, de staat van onderhoud, de courantheid en eventueel belemmerende bepalingen, zoals bijvoorbeeld een bestemmingsplan.

Naast deze complete begeleiding regelen wij ook:

  • het inplannen van bezichtigingen;
  • een rapportage van bekeken woningen;
  • de onderhandelingen;
  • het controleren van koop- en leveringsakte & nota van afrekening;
  • de aanwezigheid bij eindinspectie;
  • de aanwezigheid bij notaris;
  • Optioneel kun je ervoor kiezen om een bouwkundig expert een bouwtechnische keuring uit te laten voeren. Zo weet je precies waar je aan toe bent op zowel de korte als langere termijn. We adviseren je hier graag over.

Ben je benieuwd naar het kostenplaatje? Bij Hypodomus Rijnbeek & Den Elsen doen wij het net even anders. Jij bepaalt namelijk zelf voor een deel wat je ons betaalt, gebaseerd op jouw tevredenheid! Onze aankoop dienstverlening is gebaseerd op een all-inclusive formule, waarbij je tijdens het volledige aankoopproces wordt begeleid; vanaf het intakegesprek en assistentie bij de taxatie aanvraag tot en met de overdracht bij de notaris. Je leest er meer over bij onze tarieven.

Stad_Leiden-Aankoopmakelaar

Voordelen van een aankoopmakelaar

✓ Je bent als eerste op de hoogte van nieuwe woningen.

✓ Je hebt een expert aan je zijde die de lokale woningmarkt kent.

✓ Relevante kennis en informatie van de makelaar om strategisch te bieden.

Veelgestelde vragen

Wat doet een aankoopmakelaar?
Een aankoopmakelaar helpt je bij het vinden en kopen van een huis. De aankoopmakelaars van Hypodomus zijn goed op de hoogte van de lokale woningmarkt en zitten dicht op het vuur. Als aankoopmakelaar begeleiden wij jou van begin tot eind bij de koop. Van het zoeken naar geschikte woningen en de bezichtigingen, tot aan het biedingsproces en de sleuteloverdracht. Het plan van aanpak bespreken we graag met je, zodat je precies weet wat je aan ons hebt als jouw aankoopmakelaar in Leiden.

Heeft een aankoopmakelaar nut?
Door onze jarenlange ervaring in de regio, zijn wij goed om de hoogte van de lokale woningmarkt. Wij weten vaak al eerder dat een woning in de verkoop gaat, voordat deze op Funda wordt aangeboden. Zo zit je als koper dichter bij het vuur. Zeker in de gewilde regio van Leiden kan dit erg handig zijn. Als aankoopmakelaar begeleiden wij jou van begin tot eind bij de koop, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan.

Wat kost een aankoopmakelaar in Leiden?
Onze aankoop dienstverlening is gebaseerd op een all-inclusive formule. Dit betekent een volledige begeleiding van het aankoopproces voor een courtagetarief van € 3.500,- inclusief BTW. Dus geen onverwachte financiële tegenvallers tijdens de aankoop. Deze courtage wordt op basis van tevredenheid verhoogd met:
0,10 % bij tevredenheid medium
0,20 % bij tevredenheid goed
0,30 % bij tevredenheid uitstekend

Deze percentages worden vervolgens berekend over de uiteindelijke prijs die je als koper betaalt voor een woning. Je bepaalt uiteraard zelf hoe je ons waardeert!