(4.3 / 5) 160

OVER ONS

HYPODOMUS RIJNBEEK & DEN ELSEN

Een passie voor de huizenmarkt, dat hebben de jongens van Hypodomus wel. In 2007 begon Rick met Hypodomus Rick Rijnbeek en groeide uit tot een bekende makelaar in Leiden en omstreken. Rick vormde een super team en bouwde een mooie portefeuille op met leuke opdrachtgevers. Begin 2022 is Martijn den Elsen mede-eigenaar geworden. Hypodomus Leiden gaat verder met een nieuwe naam: Hypodomus Rijnbeek & Den Elsen.

Samen wordt er dagelijks bemiddeld bij de aankoop en verkoop van zowel particulier als zakelijk onroerend goed in Leiden en omstreken. Hypodomus Rijnbeek & Den Elsen is trots op het fijne contact met de opdrachtgevers en het wederzijdse vertrouwen.

Het geheim? De laatste klant! De beste reclame is nog steeds mond-tot-mond. Een huis verkopen kan iedereen, maar tegen welke moeite en welke prijs? Als makelaar bieden we meerwaarde. Door jarenlange kennis van de markt kunnen wij scherp aankopen en goed verkopen. Je hoeft niet thuis te blijven voor een bezichtiging; terwijl jij jouw werk doet, doen wij ons werk.

AANGESLOTEN BIJ:

Logo_Vastgoedcert_Makelaar
Logo_Funda
Logo_NVM_makelaar

ONS TEAM

Rick Rijnbeek

Eigenaar / Register Makelaar Taxateur

Inmiddels heeft Rick ruim 16 jaar ervaring in de makelaardij in regio Leiden, Alphen aan den Rijn en gemeente Rijnwoude. Samen met zijn vrouw en drie kinderen woont hij met veel plezier in Leiderdorp.

Martijn den Elsen

Mede-eigenaar / Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Martijn is geen onbekende in de Leidse makelaardij. Met 10 jaar ervaring, veel bouwkundige kennis (zijn vader is aannemer) en een groot netwerk in de stad, is hij sinds de zomer van 2020 een waardevolle toevoeging aan ons team. Martijn woont met zijn vrouw en twee kinderen in Leiden.

Paco Romero Fuster

Kandidaat Register Makelaar

Paco werkt sinds 2 jaar in de makelaardij is na een periode actief te zijn geweest in Noordwijk sinds augustus 2022 bij ons in dienst. Paco heeft eerder dit jaar zijn papieren gehaald en is nu kandidaat register makelaar. Paco is een sportfanaat en voetbalt bij zijn lokale voetbalclub E.M.M. ‘21 uit Roelofarendsveen, waar hij dan ook vandaan komt.

Kevin van Rooijen

Medewerker Binnendienst

Sinds de zomer van 2020 heeft Kevin ons team versterkt als medewerker binnendienst. Hij is een graag gehoord aanspreekpunt van ons team. Als voormalig competitie bowler, weet hij als geen ander hoe hij moet samenwerken in een team. Hij woont in Voorschoten.

Dieuw van den Hoed

Medewerker Binnendienst

Dieuw heeft  jaren als kliniek assistente in een veterinair centrum voor paarden gewerkt, maar werkt sinds het voorjaar van 2022 bij ons. De paardenliefde is uiteraard gebleven, ze rijdt nog steeds op hoog niveau dressuur op haar eigen paard. Dieuw woont samen met haar vriend en pasgeboren kindje in Leiden.

Julia Verhoeks

Medewerker Binnendienst

Julia begon als stagaire bij ons in het team. Ze heeft het diploma Juridisch administratief dienstverlener en is nu aan het studeren voor HBO rechten op de Hogeschool in leiden. Naast dat ze werkzaam is binnen kantoor past ze ook op de kinderen van Rick. Ze woont in Leiderdorp.

190+
Verkocht

50+
Aangekocht

150+
Reviews
32
Actueel aanbod