(4.3 / 5) 160

Huis kopen Leiden

De prachtige stad Leiden

Dat Leiden een prachtige stad is is inmiddels wel bekend. Zeker door de prachtige hofjes, historische panden, bruggen en molens. Maar wist je dat Leiden ongeveer 2.800 monumenten telt? Een bizar aantal, zeker als je het bijvoorbeeld met Rotterdam vergelijkt. De Maasstad heeft er bijvoorbeeld zo’n 600.

Leiden is niet alleen mooi maar ook nog eens praktisch gelegen. Zo zijn Den haag en Rotterdam binnen een halfuur aan te rijden en is Amsterdam 40 minuten in de auto zitten. En daarbij is het minder dan een half uur van het strand verwijderd! Dat maakt Leiden zo uniek.

Voor het kopen van een huis in Leiden ben je bij Hypodomus Rijnbeek & Den Elsen aan het goede adres!

Koopwoning in Leiden

Dat het steeds populairder wordt om in Leiden op zoek te gaan naar een koophuis is dus niet zo gek. Wij hebben als Hypodomus, gevestigd in Leiden, natuurlijk een aanbod van koopwoningen gelegen in de Sleutelstad.

Zoals te zien is op de aanbod pagina zijn er veel verschillende woningen, van woonboot tot penthouse en van herenhuis tot portiekwoning. De drie wijken waar de meeste mensen wonen zijn het Roodenburgerdistrict, het Bos- en Gasthuisdistrict en de Binnenstad Noord. Hypodomus heeft natuurlijk aanbod in deze wijken, bekijk bijvoorbeeld het aanbod in het Roodenburgerdistrict. Ons aanbod is altijd gelegen in of rondom Leiden. Daarom kan je altijd bij ons terecht voor het kopen van een huis in Leiden!

Belangrijke punten voor het kopen van een huis

Er zijn ook in Leiden altijd extra punten waar je op moet letten bij het kopen van een huis. Hieronder zijn enkele belangrijke punten uitgeschreven:

  • Verken de buurt, ga bijvoorbeeld in de buurt een wandeling maken, zit op een terras of verken de mogelijkheden die de buurt biedt, zeker als je de buurt nog niet kent. 
  • Bezichtig overdag. Daardoor vallen alle dingen beter op, waardoor je een completer beeld krijgt van hoe het huis er daadwerkelijk uitziet.
  • Neem ook rationele beslissingen, vaak zijn we emotioneel verbonden met een huis, wat uiteraard logisch is. Maar probeer ook rationeel in te schatten of het huis bij je huidige en toekomstige situatie past.
  • Dat Leiden mooie authentieke huizen heeft zorgt er ook voor dat je op bouwkundig gebied goed moet opletten op eventuele beperkingen. 

Stel vragen, wij staan altijd open voor alle vragen die jullie hebben! 😀

Verkoop & aankoopmakelaar in Leiden en omgeving

Een makelaar moet een toegevoegde waarde zijn bij het verkoop- en aankooptraject van je woning. Met dit in het achterhoofd helpt Hypodomus Rijnbeek & Den Elsen, makelaar in Leiden & omgeving, je met het verkopen van je woning of het kopen van je droomhuis.

Wij hebben als makelaar, gevestigd in Leiden, kennis over de lokale woningmarkt. Van de Oude Rijn tot het sfeervolle centrum. Daarbij draait het om jouw tevredenheid, de succesvolle aankoop of verkoop van jouw woning is namelijk ons visitekaartje.

Bekijk direct het huidige woningaanbod in Leiden. Wij zorgen er altijd voor dat het woningaanbod van woningen te koop in Leiden up-to-date is. Zo ziet u direct welke huizen er nu en binnenkort in verkoop komen.