(4.3 / 5) 160

Makelaar Oegstgeest

Ben je op zoek naar een ervaren aan- en verkoopmakelaar in de omgeving Oegstgeest? Welkom bij Hypodomus Rijnbeek & Den Elsen. Wij zijn een betrokken en toegankelijke makelaar met jarenlange ervaring op zowel juridisch als bouwkundig gebied. Hierdoor kunnen wij je een breed aanbod aan disciplines aanbieden. Naast het begeleiden tijdens het aan- of verkoopproces, zijn wij ook inzetbaar als verhuurmakelaar en zijn wij NWWI erkend taxateur. Alles onder één dak om je volledig te kunnen ontzorgen. 

Ons werkgebied betreft de regio Oegstgeest en omstreken. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we de woningmarkt en zijn we op de hoogte van de snelle ontwikkelingen. Kies voor de diensten van Hypodomus Makelaardij Oegstgeest en laat je ontzorgen tijdens het gehele proces.

Makelaar Oegstgeest

Wat te doen in Oegstgeest

Corpus
Wellicht de bekendste educatieve attractie in Oegstgeest is het museum; Corpus. In 55 minuten kan je een gehele reis maken door het menselijk lichaam, in het museum, start je in de knie en ga je via het gehele lichaam naar de hersenen toe. Het museum is voor alle leeftijden van kinderen vanaf 6 jaar, tot (jong) volwassenen, voor iedereen is het interessant! 

Hendrik Kraemerpark
Het Hendrik Kreamerpark in Oegstgeest heeft z’n 3,4 hectare aan grond om deels vrij toegankelijk doorheen te lopen. Het gebouw is een oude zendingshuis die in 1917 in gebruik is genomen. Het is een leuk park om in het weekend zomaar eens een paar uurtjes te vertoeven.

Huis kopen Oegstgeest

Het kopen van een huis bestaat uit verschillende fases en handelingen. Als geen ander begrijpen we dat de aankoop van een woning voor jou geen dagelijkse kost is. Als aankoopmakelaar nemen we je mee door het gehele aankoopproces en bieden we je de handvatten om een prettige zoektocht naar je droomwoning te ervaren. 

Woning kopen Oegstgeest? Dankzij de diensten van Hypodomus Rijnbeek & Den Elsen is het kopen van je droomhuis een fase waar je met plezier op terug kunt kijken.

Huis verkopen Oegstgeest

Het verkopen van je woning kan in sommige situaties erg stressvol zijn. Het is dan prettig als je bij de hand wordt genomen door een ervaren verkoopmakelaar die de woningmarkt beter kent dan wie dan ook. Hypodomus Rijnbeek & Den Elsen is een bekende naam in de Oegstgeest en weet precies wat er nodig is om je woning zo prettig en efficiënt mogelijk te verkopen. 

Alles rondom de verkoop van jouw woning moet van het hoogste niveau zijn, van de sfeerfoto’s tot de uiteindelijke afhandeling. Maximale aandacht en kwaliteit voor onze klant staat hierbij op de eerste plaats. Woning verkopen Oegstgeest? Dat begint bij Hypodomus Rijnbeek & Den Elsen.

Huis verhuren Oegstgeest

Woning verhuren Oegstgeest? En ben je op zoek naar een betrouwbare huurder voor je woning? Wij helpen je graag bij het zo goed mogelijk presenteren van je woning. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je woning interesse opwekt bij potentiële huurders.  In samenspraak zorgen we voor goede presentatiefoto’s, berekenen we de optimale huurprijs en verzorgen we alle bezichtigingen.

Taxatie Oegstgeest

Wanneer je van plan bent om een woning te kopen ben je genoodzaakt om een taxatierapport van recente datum aan te leveren. Hypodomus Rijnbeek & Den Elsen kan deze taxatie uiteraard uitvoeren. Als erkend en onafhankelijke NWWI taxateur kunnen wij een gevalideerd en betrouwbaar taxatierapport aanleveren.

Waardebepaling Oegstgeest

Er zit een verschil tussen het bepalen van de waarde en het laten taxeren van een woning. Eerstgenoemde betreft een kosteloze dienst, waarbij we je een indicatie kunnen geven van de waarde van je huis. Een taxatie brengt wel kosten met zich mee, alleen ontvang je dan een taxatierapport dat noodzakelijk is voor verkoop van je woning. Hypodomus Rijnbeek & Den Elsen voert beide disciplines voert je uit. 

Kies voor de diensten van Hypodomus Rijnbeek & Den Elsen

Hypodomus Rijnbeek & Den Elsen staat voor je klaar voor het ontzorgen van diverse handelingen bij de verkoop, aankoop of verhuur van een woning. Je kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Zowel telefonisch, als via de mail zijn we dagelijks bereikbaar. 

Mocht je interesse hebben om een huis te kopen, jouw huis verkopen of taxatierapport op te stellen in Oegstgeest dan staan we voor je klaar om te helpen!