(4.3 / 5) 160

LeiderdorpZijlstroom 116€ 625.000,- k.k.

Bezichtiging aanvragen

Beschrijving

Op loopafstand van Leiden en aan de rand Leiderdorp ligt deze royale en moderne 5-kamer woning met inpandige garage, 2 terrassen, 12 zonnepanelen en energielabel A.
De grootte van de woning, de kenmerken, het goede energielabel en de moderne bouw, een moeilijk te overtreffen combinatie in deze prijsklasse. Op ca. 100 meter is er een sloepenhaven waar regelmatig een ligplaats te koopt of te huur staat.

Deze moderne drive-in-woning van het type “Boogwoning” is gebouwd in 2007 en is volledig geïsoleerd. Er zijn vier verdiepingen met daar zeer ruime woonkamer en open keuken, ruime slaapkamers, op het ene terras is er ochtend en middag zon en op de andere middag en avond zon. Vanuit de woonkamer is er een fraai uitzicht over het wijkje met de “Molenwoningen”. Op de verdiepingen daarboven zelfs ook nog over de Dwarswatering en de weilanden.
Verder ligt de woning op korte (fiets)afstand van het centrum van Leiden en Leiderdorp, heeft een gunstige ligging t.o.v. het winkelcentrum De Winkelhof, uitvalswegen o.a. Rijksweg A4-N11 en is gelegen nabij een recent aangelegde natuurgebied met wandel mogelijkheden.

Het naast gelegen weg zal verplaatst gaan worden. Hierdoor ontstaat er een groenstrook van ca. 10 meter achter de woning een flinke verbetering dus.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Entree woning. Hal met meterkast, deur naar de garage en de trap naar de eerste verdieping. De garage met veel bergruimte is heerlijk breed en heeft een lengte van 5.42m. Er is een overhead deur met loopdeur die toegang geeft tot de gedeelde parkeergarage van het complex.

Eerste verdieping:
Kleine overloop met trap naar de tweede verdieping. De woonkamer is bijzonder ruim en licht. Aan voorzijde is er meer dan voldoende ruimte voor een grote zithoek. Vanaf de bank is een fraai uitzicht door de grote ramen en deuren die van het plafond en vloer lopen. Centraal in de woonkamer bevindt zich de keuken. Deze heeft een U-vormige opstelling met een leuke bar en is voorzien van de volgende apparatuur: koel-vriescombinatie, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en magnetron
Aan de achterzijde van de woning is het eetgedeelte dat weer grenst aan de serre. Onder de trap is er nog een trapkast. In deze serre is er ruimte voor een bankje of bijvoorbeeld speelplek voor de kinderen. Via de schuifpui is het eerste terras te bereiken dat op het zuidoosten ligt.
Naast de serre is er een kleine hal met toegang tot een handige bergkast en toilet met hangend closet en fonteintje.

Tweede verdieping:
Grote overloop met toegang met voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een werkplek. De overloop is heerlijk licht omdat die aan de serre grenst. Aan de voorzijde van de woning zijn er twee grote slaapkamers. Aan de achterzijde is de badkamer en die heeft een douche, toilet en wastafel. ‘

Derde verdieping:
Overloop met vaste kast met daarin de opstelling van de cv-ketel. De waskamer ligt aan de achterzijde en hier staan de wasmachine en wasdroger en is er nog veel bergruimte. Er zijn hier nog eens twee slaapkamers. De eerste is aan de voorzijde en grenzend aan het dakterras en heeft een grote schuifdeur. De tweede slaapkamer aan de achterzijde heeft een dakraam wat zorgt voor licht toetreding en ventilatiemogelijkheid. Vanaf de overloop is het tweede dakterras te bereiken. Een heerlijk ruim terras met een goed ligging en fantastisch uitzicht over groen, de riet gedekte huizen en de polder.

Bijzonderheden:
– Gebruiksoppervlak wonen: 182 m²
– Overige inpandige ruimte: 23.9 m²
– Gebouw gebonden buitenruimte: 34.1 m²
– Inhoud: 760 m³
– Bouwjaar: 2007
– Warm water en verwarming middels HR-combiketel bouwjaar 2014
– Elektrische installatie met voldoende groepen en aardlekschakelaar
– De woning is volledig geïsoleerd
– Energielabel A, is nog zonder dat ze zonnepanelen meegeteld zijn
– Zonnepanelen, 12 stuks, december 2022
– Er wordt maandelijks servicekosten betaald van € 64,-
– Het buiten schilderwerk is uitgevoerd in 2022
– Oplevering kan snel

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Zijlstroom
Huisnummer
116
Postcode
2353 NR
Stad
Leiderdorp

Overdracht

Vraagprijs
€ 625.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 3.435
Status
Te koop
Aangeboden sinds
2 weken
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
2007

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
182 m²
Perceeloppervlakte
30 m²
Inhoud
760 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
6 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
1 toilet

Energie

Energieklasse
A
Einddatum energielabel
04-03-2030
Isolatie
volledig geïsoleerd
Type ketel
HR-combiketel
Boiler jaar
2014
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
vrij uitzicht

Garage

Garage inhoud
1

Bezichtiging aanvragen

×

Afspraak Woning