(4.3 / 5) 160

LeidenWaardstraat 10€ 430.000,- k.k.

Bezichtiging aanvragen

Beschrijving

Charmante, gemoderniseerde tussenwoning in hartje Leiden – Waardstraat 10
Het huis waar de liefde van een professioneel timmerman en interieurstylist vanaf spat!

Vier jaar geleden is de woning geheel gemoderniseerd en verbouwd, met oog voor detail en super strakke afwerking. Door de keuze van hoogwaardige bouwmaterialen, zoals dak- en wandisolatie, heeft dit huis maar liefst energielabel B. Dat is uitzonderlijk hoog gezien het bouwjaar van 1915! Met een ideale ligging in een rustige straat, op slechts enkele minuten lopen van het bruisende centrum van Leiden, is dit dé perfecte plek voor stadsliefhebbers.
Sfeervol wonen in een levendige omgeving.

De woning bevindt zich op een steenworp afstand van de passantenhaven, het Ankerpark en de historische Zijlpoort. Voor de natuurliefhebbers is het nieuwe Singelpark in ontwikkeling, waar je heerlijk kunt wandelen. Zin in een dagje shoppen? Het gezellige centrum van Leiden ligt op loopafstand, met tal van winkels, cafés en restaurants binnen handbereik. Werk je buiten Leiden? Geen probleem! De woning heeft uitstekende verbindingen naar steden als Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Het centraal station ligt op slechts 10 minuten fietsen, en vanaf daar ben je binnen een kwartier in Den Haag en Schiphol.

Indeling van de woning:
Begane grond:
Via de entree met vernieuwde meterkast kom je in de sfeervolle woonkamer, waar modern comfort en karakter samenkomen. De hoge plafonds en veel licht inval geven direct een zeer ruimtelijk gevoel. De mooie eiken visgraat vloer met vloerverwarming zorgt voor warmte en luxe. De authentieke oude deuren zijn behouden, wat bijdraagt aan de charme van de woning. De woonkamer is bovendien voorzien van een moderne houtkachel, perfect voor gezellige avonden. De halfopen keuken is van alle gemakken voorzien, met moderne inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, koel-vriescombinatie, oven, vaatwasser en een Quooker.
Vanuit de keuken heb je toegang tot een knus binnenplaatsje met houtopslag en verticaal groen. Op de begane grond vind je ook een moderne toiletruimte en een praktische bijkeuken met wasmachine-aansluiting en opstelplaats voor de HR combi-ketel (2020).

Eerste verdieping:
Wanneer je de trap oploopt kom je op de overloop, deze is voorzien van een groot Velux dakraam. De eerste verdieping biedt twee slaapkamers. De grootste slaapkamer geeft toegang tot het gezellige dakterras. Daarbij heeft deze slaapkamer een prachtig hoog plafond helemaal tot de nok van het dak. De tweede slaapkamer is ook ruim en licht. Beiden slaapkamers zijn voorzien van vaste op maat gemaakte kledingkasten. Boven de slaapkamer aan de voorzijde is een vliering gerealiseerd met veel opslag mogelijkheden. De moderne badkamer is uitgerust met een grote inloopdouche, hangend toilet en een stijlvol wastafelmeubel. Door het grote Velux dakraam in de badkamer kijk je zo tijdens het douchen naar de blauwe lucht of sterren. Het grote dakterras is gericht op het zuiden en gemaakt van hoogwaardig hardhout.

Overige wetenswaardigheden:
– Gebruiksoppervlakte wonen: 68 m2
– Gebouw gebonden buitenruimte: 15.4 m2
– Inhoud 286 m³
– Perceeloppervlakte: 54 m²
– Bouwjaar 1915
– Centrale verwarming middels eigen Remeha cv-ketel (bouwjaar 2020)
– Elektra bestaat uit een meterkast met ruim voldoende groepen, kookgroep en aardlekschakelaar
– Energielabel B
– Schilderwerk buitenzijde uitgevoerd in 2024
– De woning is in 2020 grondig verbouwd

Kenmerken

Adresgegevens

Straatnaam
Waardstraat
Huisnummer
10
Postcode
2315 KN
Stad
Leiden

Overdracht

Vraagprijs
€ 430.000,- k.k.
Vraagprijs per m²
€ 6.324
Status
Te koop
Aangeboden sinds
2 dagen
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort huis
Woning
Bouwjaar
1915

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
68 m²
Perceeloppervlakte
54 m²
Inhoud
286 m³

Opmaak

Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
1 douche, 1 toilet

Energie

Energieklasse
B
Einddatum energielabel
03-10-2034
Isolatie
dakisolatie, vloer, dubbel glas, HR-glas
Type ketel
HR-combiketel
Boiler jaar
2020
Boiler eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in centrum, in woonwijk
Achtertuin
5 m²
Tuin
south

Bezichtiging aanvragen

×

Afspraak Woning